Monday, 1 April 2013

Datang Bulan 2 Kali Sebulan ??

Salam Sejahtera !!



Mai selalu dengar datang bulan tak tentu , tapi kes Mai nie Mai datang bulan twice in one month . . 

Contoh bulan lepas . . Mai datang bulan awal bulan 3 tapi hujung bulan 3 Mai datang bulan lagi . . Bersambung ke bulan 4 . . Mean awal bulan 4 Mai dah datang bulan sebab bersambung dari bulan 3 . . Tapi nie 30/3 Mai baru lepas habis datang bulan . . 

Macam pelik pun ada . .Mai bagi tau kawan-2 kot-2 dorang tau lah tapi dorang kata "Subur lah tanda nya" . . Erkk ?? Subur ?? Macam pelik je la . . Sebelum nie teratur je tapi sekarang macam tunggang terbalik je . . 

Dah tue , kalau masa datang bulan tue mesti ada simptom-2 yang Mai paling benci !

1. Mengidam
2. Sakit perut macam kena pulas
3. Pening kepala
4. Mual-mual
5. Muntah-muntah

Yang no 1, 3, 4, and 5 tue macam orang mengandung je kan BUT Mai belum lagi kahwin tau !! Tapi dah melalui simptom-2 macam orang mengandung . . Hee korang ada C(:

Bila sakit perut , macam nie Mai tidur ::


Haa !! Dah macam apa jak Mai tidur kan . . Kadang-2 Mai tidur menonggeng tau kalau dah sakit sangat . . Hee !!

Dari awal tadi Mai bercerita kan , meh sebenarnya Mai nak tanya korang nie . . Kot-2 korang tau lah kan . . Apasal Mai datang sampai 2 kali ek ??

Plssss :)


Muka minta pendapat :) *errkk mcm muka minta pelempang je kan*

End !!

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥